Schermdoek schade of onderhoud aan uw schermdoek installatie?

Door onze jarenlange ervaring in alle denkbare kassen en teeltvormen zijn we in staat om snel, efficiënt en vooral opgeruimd uw werkzaamheden uit te voeren. Wij hebben alle noodzakelijke gereedschappen en materialen, geen uitdaging is ons te gek. Daarnaast is er vaak na een aantal jaren een vakkundige renovatie nodig om te zorgen dat uw schermdoek installatie goed bijft functioneren. Bos Installaties kan deze volledige renovatie voor u uitvoeren.

Heeft u ons direct nodig voor het herstellen van schade of wilt u een afspraak maken voor onderhoud of renovatie? Neem nu contact met ons op.


Nylon draden vervangen voor onderhoud of bij schermdoek schade

Afhankelijk van het soort glas op de kas en het dagelijks gebruik van de schermdoek installatie, is aan te raden om binnen 10 jaar na montage zeker te overwegen om de nylon draden te vervangen. Maar, Bos Installaties staat ook voor u klaar bij calamiteiten als stormschade, sneeuw of hagelschade. In noodsituaties als deze, reageren wij snel en zorgen ervoor dat de schermdoek schade uw teelt zo min mogelijk schade en vertraging oploopt.


Schermdoek vervangen zonder overlast

Wanneer het vervangen van het schermdoek niet tijdens een teeltwisseling kan worden gedaan, is het natuurlijk belangrijk dat u gewoon door kunt gaan met uw teelt zonder schade aan het gewas. Onze kennis van verschillende schermsystemen en creatieve oplossingen uit de praktijk zorgen ervoor dat uw dagelijkse werkzaamheden doorlopen terwijl wij nieuwe schermdoeken monteren.


Omloopwielen, omloopdraden of de volledige trekdraden vervangen

Bepaalde onderdelen van een schermdoek installatie zijn erg gevoelig voor slijtage. Omloopwielen, omloopdraden of trekdraden moeten vaak na een aantal jaren worden vervangen. Bos Installaties heeft de kennis over alle beschikbare schermsystemen om dit snel en goed voor u te doen. Helaas, komt schade door slijtage regelmatig voor tijdens het teeltseizoen. Hierbij is het dan bijvoorbeeld nodig dat de installatie in ieder geval 's nacht kan functioneren. Specifieke afspraken, goede planning en regelmatig contact is dan onmisbaar.


Wat doen wij nog meer?

Alles wat er nodig is om een schermdoek installatie goed te laten functioneren! Dit is een breed begrip voor de montage of demontage van alle denkbare onderdelen van een scherminstallatie. Bijvoorbeeld vervangen van slipblokken, vaste blokken, draadgeleiders, montageclips of het aanpassen van een gedeelte van of de gehele doekafhang.


Schermdoek schade

Snel, efficiënt en opgeruimd herstellen van schermdoek schade? Bos Installaties is het adres! Bij calamiteiten aan uw schermdoek installatie zoals stormschade, sneeuw, hagelschade staan wij direct voor u klaar.