Over Bos Installaties

Een scherminstallatie is een fantastisch hulpmiddel voor iedere kweker en tuincentrum om lichtinval of lichtuitstoot te beïnvloeden, klimaatbeheersing of het besparen van energie. Door het gebruik van schermdoeken kunnen specialisten op hun eigen vakgebied een oogst tot een goed einde brengen.

De montage en onderhoud van een scherminstallatie is eveneens een specialisme. Bos Installaties werkt met ervaren monteurs, uitgerust met het beste materiaal en gereedschap om een perfecte installatie af te leveren.

Waarom kiezen voor Bos Installaties?

Oplossingen op maat
Oplossingen op maat

Bos Installaties heeft als uitgangspunt om altijd tot de meest ideale uitvoering van een project komen voor de klant. Dit doen wij door goed te luisteren, creatief mee te zoeken naar mogelijkheden, duidelijke afspraken te maken en flexibel te zijn in de oplossingen.

Veiligheid en kwaliteit
Veiligheid & kwaliteit

Veiligheid en kwaliteit staan bij Bos Installaties voorop. Om de veiligheid tijdens het werk zo veel mogelijk te waarborgen, verzorgen wij voor onze medewerkers een startwerkinstructie om iedereen te wijzen op de mogelijke gevaren.

Duidelijke afspraken
Duidelijke communicatie

Bij Bos Installaties houden we van korte lijnen en duidelijke afspraken onderling. Het ontzien van de hoofdaannemer is voor ons hierbij een belangrijk uitgangspunt. Bos Installaties neemt een project aan en rondt het af, de hoofdaannemer heeft er geen omkijken meer naar.

Nette oplevering
Schoon en netjes opgeleverd

Schoon en netjes opleveren van een project zal bij Bos Installaties nooit een discussiepunt zijn, dit is hoe wij gewend zijn om te werken.