Montage

Of het nu gaat om de montage van een volledige scherminstallatie of een aanpassing van een bestaande installatie. Voor alle montagewerkzaamheden in de scherming, volledige opdrachten of samenwerkingsprojecten, kunt u bij Bos Installaties terecht.


Redenen voor montage

Regelmatig wordt Bos Installaties door hoofdaannemers gevraagd voor de meest uiteenlopende werkzaamheden aan een scherminstallatie of aanpassingen aan de kas. Bos Installaties is een geschikte, betrouwbare uitvoerder. We beschikken over een meerdere bedrijfswagens, de benodigde gereedschappen, moderne machines en de kennis en kwaliteit om elk project volgens opdracht, zelfstandig, uit te voeren.


Voordelen van montage

Het komt geregeld voor dat een hoofdaannemer een spoedklus binnenkrijgt die niet in de eigen planning past. Natuurlijk moet die opdracht wel snel en vakkundig worden uitgevoerd. Flexibiliteit is dan zeer welkom. Bos Installaties zorgt ervoor dat planningen niet overlopen en klanten snel en naar tevredenheid worden geholpen. Zorgen voor "rust in de tent", dat is een van de voordelen al u kiest voor Bos Installaties.