Bos Scherminstallaties Tuinbouw

Scherminstallaties tuinbouw

Bos Installaties is een bedrijf met jarenlange ervaring in het installeren van scherminstallaties in de tuinbouw. Wij installeren alle soorten scherminstallaties in elk type kas, zowel nieuw als bestaand.

Lees verder
Bos Scherminstallaties Utiliteitsbouw

Scherminstallaties utliteitsbouw

Scherminstallaties zijn van oorsprong ontworpen voor de glastuinbouw. Ze blijken echter ook een veel gevraagde oplossing in de utiliteitsbouw. Ook hiervoor kunt u bij Bos Installaties terecht.

Lees verder
Montagewerkzaamheden

Montage

Of het nu gaat om de montage van een volledige scherminstallatie of een aanpassing van een bestaande installatie.
Voor alle montagewerkzaamheden in de scherming, volledige opdrachten of samenwerkingsprojecten …

Lees verder
Service en onderhoudswerkzaamheden

Service & Onderhoud

Een storing of kapotte onderdelen in een scherminstallatie zijn altijd vervelend want de zaken gaan gewoon door. Wij zorgen voor snelle reparatie en correcte afhandeling van al uw service en onderhoudsklussen in …

Lees verder
Renovatiewerkzaamheden

Renovatie

Bos Installaties zorgt voor de renovatie van scherminstallaties in alle soorten kassen met of zonder gewas. De basis van een goede scherminstallatie heeft een lange levensduur. Echter, regelmatig onderhoud en …

Lees verder
Bos Industriële montage

Industriële montage

Bos Installaties wordt ook regelmatig ingezet om diverse werkzaamheden te verrichten bij bedrijven in de industrie en petrochemie. Hierbij gaat het vooral om de uit- en terugbouw van regelkleppen, afsluiters en veiligheden.

Lees verder